fbpx

Srijeda, 10. jun 2020. u 19:00 – 20:30

#Editcentar (Infopolis omladinski info centar) u saradnji sa OPENS 2019 – Omladinska prestonica Evrope Novi Sad vas poziva na online Zoom radionicu “Emocije” koja će biti održana u srijedu 10.06. sa početkom od 19h.

Ova radionica je namijenjena mladima od 15-30 godina starosti ali i svima onima koji su zainteresovani za temu.

20 Healthy Coping Skills: Strategies To Help With Negative Emotions

Šta su emocije i koji je njihov značaj u našem životu? U toku ovog online susreta razgovaraćemo o emocijama. Emocije su sastavni dio našeg života. Svakodnevno slušamo kako je nekoga „uhvatila” panika, da je „upao” u depresiju, da ima „napad” bijesa, da ga „drma” trema, da ga je „spopala” ljubomora i slično.

Međutim, postoji dosta zabluda vezanih za emocije. Ovaj susret pomoći će nam da unaprijedimo svoje znanje o emocijama, naučimo koja je njihova funkcija i kako lakše izaći na kraj sa osjećanjima koja nas muče.

Svi zainteresovani za učešće mogu se prijaviti popunjavanjem sledećeg prijavnog obrasca: https://forms.gle/kkomQos2K6edJLTw6

Krajnji rok za prijave je srijeda 10.6. do 08h.

Radionicu vodi Milana Katašić, diplomirani psiholog sa 20 godina iskustva u psihološkom savjetovanju, planiranju karijere i koučingu. Takođe ima bogato iskustvo u upravljanju ljudskim resursima, naročito u kreiranju i vođenju programa ličnog razvoja. Iskustvo je stekla u neprofitnom i biznis sektoru.

Da bi učestvovali potrebno je da imate instaliranu Zoom aplikaciju na svom desktop računaru/laptopu/mobilnom telefonu i stabilnu internet konekciju. Aplikaciju možete preuzeti na sledećem linku: https://zoom.us/download . Svi učesnici će nakon slanja aplikacije na email adrese dobiti Zoom link kojem bi trebalo da pristupe 10-tak minuta prije radionice. 🙂

Vidimo se na Zoomu! #OPENS2019 #EYC2019 #mojopeNS

Više infomacija ovdje.