fbpx

Zaviri u virtualni svijet: Prošetajte najljepšim vrtom na svijetu

by | jun 14, 2020 | Zabava

Keukenhof vrt – također poznat kao vrt Europe – virtualno je otvorio svoja vrata na njihovoj internet stranici.

Stiglo je proljeće, a s njim i šareni tulipani u Keukenhof vrtove u Holandiji. Iako trenutno nitko ne može da posjeti živopisne cvjetove, jer je park zatvoren, lokalci i turisti mogu virtualno da se prošetaju kada god to požele.

Keukenhof vrt i slavne holandske lale - Moj Enterijer – Kupatila ...

Keukenhof vrt – također poznat kao vrt Europe – virtualno je otvorio svoja vrata na njihovoj internet stranici. Osim što se vide tulipani po kojima je park poznat, također mogu da se vide i druge vrste cvijeća.

Ovo nije jednokratni obilazak – Keukenhof Garden objavljuje dodatne snimke koji prikazuju kako cvijeće cvjeta tijekom sezone.

Istorija vrta datira iz 15. stoljeća, kada je grofica Jacoba van Beieren birala voće i povrće iz vrta. Keukenhof dvorac je sagrađen 1641. godine, a vrtovi su redizajnirani 1857. godine po uzoru na dizajn Engleskih vrtova. Međutim, tek 1949. godine tulipani su postali centar pažnje zahvaljujući uzgajivačima tulipana koji su donijeli reputaciju parku koju ima i dan danas.

Vrtovi Keukenhof su i dalje živahni kao i prvog dana, a osim virtualnog razgledanja cvijeća, također možeš pogledati i virtualne obilaske s vrtlarima koji te vode kroz različite zone. Na primjer, Michael te vodi kroz paviljon Willem-Alexander, a Dann te vodi u zonu Beach Garden.

To nije sve, jer će Keukenhof vrtovi nastaviti da objavljuju virtualne obilaske različitih zona. Dakle, obavezno provjeri njihov YouTube kanal kako bi doveli proljeće u svoj dom bez obzira na to gdje se nalaziš!

(manager.ba)

 

Pratite CAT BIH

Instagram

Vijesti

CAT Patrola

PodCAT sa Malikom

Sa mačkama u zajednici