fbpx

Upoznajte Kitziju, mrzovoljnu mačku koja izgleda kao da je uvijek ljuta na vas i koja je “šarmirala” ljubitelje mačaka na društvenim mrežama.
Kitzia, čije ime znači “mačkica”, ima preko 44,9 hiljada pratilaca na Instagramu i izgleda jednako mrzovoljno koliko mogu biti mrzovoljne mačke.

Kitzija živi na Floridi zajedno sa svojom vlasnicom Viktoriijom Otdielnom. Porijeklom iz Ukrajine, Viktoriija posljednjih šest godina sretno živi u Sjedinjenim Američkim Državama. Po struci je profesionalni fotograf, pa ne čudi što su njeni snimci privukli pažnju mnogih ljudi.

Korisnici društvenih medija jako se zabavljaju gledajući Kitzijeve fotografije. Neki misle da su fotografije neprocjenjive, dok su se drugi šalili da mačka ima žensko lice psa koji se odmara.

U stvarnosti, ona je simpatična i draga mačka koja se voli igrati sa svojim vlasnikom. Viktoriia je otvorila svojoj mački Instagram profil prije nešto više od dvije godine u aprilu 2018. Na prvoj fotografiji Kitzia ima 821 lajk, a njen vlasnik piše da je, iako mačka izgleda čudno, zapravo jako prijateljska.

Izvor:klix