fbpx

OBLAST:
Očuvanje životne sredine
OPIS
Ovogodišnje takmičenje nadahnjuje studente na kreativnost, istovremeno promovišući svijest javnosti o potrebi očuvanja, zaštite i obnavljanja svjetskih okeana i vodenih resursa, doprinoseći sveobuhvatnim ciljevima fondacije Khaled bin Sultan Living Ocean
Podnosioci prijava za takmičenje moraju da predaju onlajn, digitalnu kopiju svojih umjetničkih djela. Ovo može biti skenirana ili visokokvalitetna digitalna fotografija vašeg originalnog umjetničkog djela.
Izazov je otvoren za učenike osnovnih i srednjih škola od 11 do 19 godina, a stipendije do 500 dolara dodjeljuju se pobjedničkim radovima.
Tema ovogodišnjeg takmičenja je „Čarolija mangrova“. Mangrove su izuzetno važni ekosistemi koji pružaju mnoge koristi. Za ovogodišnju temu napravite umjetničko djelo koje ilustruje koliko su mangrove važne.
USLOVI
– takmičenje je otvoreno za sve učenike osnovnih i srednjih škola od 11 do 19 godina. Učenici moraju biti upisani u osnovnu ili srednju školu ili ekvivalent matične škole. Studenti ne ispunjavaju uslove za ovo takmičenje.
– rad će se ocjenjivati u dvije kategorije na osnovu uzrasta, uz dodjeljivanje nagrada za 1., 2. i 3. mjesto za:
Učenike od 11 – 14 godina
Učenike od 15 – 19 godina
NAČIN PRIJAVE
Za prijavu popunite aplikacionu formu
ROK ZA PRIJAVU:
1. mart 2021.
(mladiinfo.me)