fbpx
Svake godine Fondacija Pershing Square dodeljuje do šest punih stipendija za podršku izvanrednim studentima za 1 + 1 MBA program, pokrivajući i master studije i MBA.

OBLAST: Poslovna administracija

OPIS

Kao Pershing Square stipendista, dobićete sredstva za troškove vaših master studija i naknadu za MBA program. Stipendija takođe obezbeđuje najmanje 15285 funti za troškove života za obije godine studija.Stipnedija je dostupna za studente širom svijeta.

USLOVI

Stipendije se dodjeljuju kandidatima sa sledećim atributima:– Akademska postignuća, demonstrirana rezultatima studija, GMAT ili GRE rezultatom, prethodnim univerzitetskim nagradama i priznanja i drugim akademskim dostignućima– Liderski potencijal, potkrijepljen iskustvom i motivacijom– Snažan lični karakter, integritet i posvećenost– Fokus na rešavanje socijalnijh izazova svjetskih razmjera u vašoj karijeri, bilo u postojećoj organizaciji ili kroz razvoj novih preduzeća– Sposobnost zamišljanja načina za postizanje skalabilnih i održivih rešenja za ove izazove– Vizija o tome kako će vam Oxford 1 + 1 MBA omogućiti da ispunite svoje ciljeve– Morate da ispunite uslove za upis i za Oxford MBA i za izabrani master program.

NAČIN PRIJAVE

Svaki od master programa (https://www.sbs.ox.ac.uk/…/oxford-11…/11-mba-departments) ima svoj obrazac za prijavu, rokove i zahtjeve.

Da biste se kandidovali za Pershing Square stipendiju, morate se prijaviti na MBA 1 + 1 do januara 2021. (8. ili 22. januara) kako za izabrani master program, tako i za Oxford MBA.

Kada se prijavite za MBA 1 + 1, bićete upitani da li želite da budete uzeti u obzir za Pershing Square stipendiju. Tada u prijavnom formularu morate da predate esej od najviše 500 riječi na temu „Kako namjeravate da promijenite svijet? Šta nam ovo govori o vama kao osobi?”

Link za prijavu: https://apply.sbs.ox.ac.uk/apply/

ROK ZA PRIJAVU:8. – 22. januar 2021.

Detaljnije: https://www.sbs.ox.ac.uk/…/oxford-pershing-square…

(mladiinfo.me)