fbpx

Prijavite se za online obuku SoliDARE

by | sep 21, 2020 | Novosti, Vijesti

Resursni centar Evropskog korpusa solidarnosti (SALTO Resource Center) organizuje SoliDARE online obuku. Na obuku se mogu prijaviti svi omladinski radnici i lideri, omladinski i projektni menadžeri, kao i omladinski lideri projekata Solidarnosti.

salto youth

OBLAST:

Solidarnost

OPIS:

SoliDARE na mreži ima za cilj da okupi predstavnike organizacija aktivnih u programu Evropskog korpusa solidarnosti. Cilj događaja je započeti izgradnju zajednice organizacija koje su dio mreže Evropskog korpusa solidarnosti.

Resursni centar Evropskog korpusa solidarnosti zajedno sa rumunskom Nacionalnom agencijom i Poljskom nacionalnom agencijom (Fondacija za razvoj obrazovnog sistema) razvijaju miješani međunarodni događaj „SoliDARE“ koji se održava u dva različita procesa: virtuelni sastanak (oktobar 2020) i rezidencijalni sastanak planiran za novembar 2020. u Rumuniji, trodnevni događaj. Ovo je prvo izdanje niza događaja koji će podržati izgradnju zajednica za organizacije, a koje koordinira Resursni centar Evropskog korpusa solidarnosti.

USLOVI:

Pravo na prijavu imaju svi zainteresovani omladinski radnici i lideri, omladinski i projektni menadžeri, kao i omladinski lideri projekata Solidarnosti.

NAČIN PRIJAVE:

Kandidati se mogu prijaviti tako štp će popuniti aplikacionu formu na sledećem linku: https://www.salto-youth.net/mysalto/login/?pfad=%2Ftools%2Feuropean-training-calendar%2Fapplication-procedure%2F9475%2Fapplication%2F

ROK ZA PRIJAVU:

27.09.2020. godine

Detaljnije na linku:

https://www.salto-youth.net/

(mladiinfo.me)

Pratite CAT BIH

Instagram

Vijesti

CAT Patrola

PodCAT sa Malikom

Sa mačkama u zajednici