fbpx

Prijavite se za Muzički konkurs povodom Mjeseca Evrope

by | apr 12, 2021 | Novosti, Vijesti

Generalni sekretarijat Vlade, u saradnji sa RTCG, povodom obilježavanja Mjeseca Evrope, raspisuje konkurs za muzičare/bendove, za najbolju obradu/izvođenje poznatih pjesama.

OBLAST:

muzika

OPIS:

Iz Generalnog sekretarijata pozivaju bendove i muzičare da pripreme obrade pjesmama koje asociraju na evropske vrijednosti, poput zajedništva, mira, jednakosti, solidarnosti i dr, te da među odabranim pjesmama budu izvođene i domaće (poput pjesama iz NOB-a i onih posvećenih miru), kao i inostrane (npr. evrovizijske).

O najboljim bendovima odlučivaće publika, posjetioci stranica @me4eu (putem lajkova), zajedno sa stručnim žirijem koji će činiti predstavnici organizatora i muzičari. Pobjednici će biti proglašeni i nagrade uručene u okviru programa obilježavanja Mjeseca Evrope. Tri najbolja izvođača očekuju nagrade – vaučeri za kupovinu muzičke opreme, u vrijednosti od po 500, 400 i 300 eura.

USLOVI:

Mogu se prijaviti svi zainteresovani muzičari i bendovi.

NAČIN PRIJAVE:

Kako biste se prijavili potrebno je da objavite snimke obrada na svom Instagram profilu i da zapratite i tagujete @me4eu, kako bi bili objavljeni na zvaničnoj Instagram stranici.

Pored objave na Instagram nalogu, snimke je potrebno dostaviti i na e-mail adresu eu4mekonkursi@gmail.com, sa naznakom: Za konkurs Generalnog sekretarijata Vlade povodom obilježavanja Mjeseca Evrope. Uz rad je neophodno dostaviti i osnovne podatke o izvođaču /bendu.

ROK ZA PRIJAVU:

23.04.2021. godine

Detaljnije:

Za sve dodatne informacije koje se odnose na ovaj konkurs kontakti su: svetlana.pesic@gsv.gov.me i gordana.djekic@gsv.gov.me.

(mladiinfo.me)

Pratite CAT BIH

Instagram

Vijesti

CAT Patrola

PodCAT sa Malikom

Sa mačkama u zajednici