fbpx

PRIJAVI SE – Radionica za studente ”DA LI JE GLAS MLADIH BITAN”?

by | sep 11, 2020 | #TvojGlasJeBitan, Novosti

Kampanja #TvojGlasJeBitan će u Sarajevu, Homework HUB – 13. septembra u 14h održati radionicu za studente pod nazivom „Da li je glas mladih bitan“

Studenti, kao budući akademski građani bosanskohercegovačkog društva, trebaju da izađu na izbore i donesu pravu odluku, koja će pozitivno uticati na njihovu budućnost.Ovo je odlična prilika da naučite nešto novo, kao i to da identificirate probleme unutar lokalne zajednice.

Слика може да садржи: у затвореном и текст

Pozivamo sve studente Univerziteta u Sarajevu da se prijave putem ovog Google Forms obrasca i na taj način na vrijeme osiguraju svoje mjesto na radionici.

Link za prijavu: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScySYVu4gaxBUKKMSncTxFRgxmPYfNXFlyYNtCtb2yiMorMBg/viewform

Obzirom da nam je sigurnost jako važna, javnoj diskusiji može prisustvovati maksimalno 30 učesnika uz obavezno pridržavanje zaštitnih mjera (nošenje maske tokom trajanja radionice je obavezno kao i upotreba dezinfekcionih sredstava na ulazu). Zbog toga vas molimo da vaše mjesto na javnoj diskusiji osigurate na vrijeme prijavom na pomenuti obrazac

Kampanja #TvojGlasJeBitan pokrenuta je od strane mladih ljudi i ima za cilj razvijanje svijesti građana Bosne i Hercegovine o važnosti učestvovanja u izbornom procesu te zauzima isključivo neutralan stav i ne propagira politički program niti jedne političke partije, već zagovara samo i isključivo važnost učestvovanja u izbornom procesu.

Zbog toga na događajima nastojimo okupiti mlade ljude različitih stavova koji pripadaju različitim društvenim grupama jer je svaki glas podjednako važan bez obzira na različite stavove i narative.

Vidimo se u Sarajevu, dobro nam došli!

Pratite CAT BIH

Instagram

Vijesti

CAT Patrola

PodCAT sa Malikom

Sa mačkama u zajednici