fbpx

Prijavi se na besplatni webinar: Kako izgraditi kvalitetnu mrežu kontakata, partnera i suradnika

by | apr 7, 2020 | Novosti, Vijesti

U savremenom poslovnom svijetu često se ključnim faktorom za uspjeh pokaže kvalitetna mreža partnera i suradnika. Ostvariti kontakte, izgraditi mrežu, a potom održati odnose izazovi su s kojima se susreću pojedinci u svakodnevnom poslovanju. Uzimajući u obzir trenutnu situaciju izazvanu globalnom pandemijom, ove vještine su možda još i više dobile na važnosti.

Kako izgraditi kvalitetnu mrežu kontakata, partnera i suradnika

Upravo zato će one biti tema prvog online izdanja Code On Meetup-a koje će se održati u četvrtak, 16.4.2020. godine u 14hCode On Meetup Vol. 15: Networking sudionike će upoznati s pravim vrijednostima umrežavanja, odnosno popularnog networkinga i omogućiti im odgovore na pitanja kako se umrežiti i održavati kontakte stečene unutar mreže.

Domaćin ovog praktičnog i interaktivnog webinara bit će Helena Habdija koja će sa sudionicima podijeliti mnogo primjera iz svog iskustva vezanih uz uspješnu promociju sebe i svoje poslovne ideje.

Helena Habdija je iskusna edukatorica, mentorica, dizajnerica radionica i programa, organizatorica konferencija i trenerica koja radi sa startup-ima, akceleratorima i organizacijama za mlade širom Europe koji su se fokusirali na društveno poduzetništvo i Tech4Good. Trenutno radi na osnaživanju žena poduzetnica i drugim projektima Impact HUB-u Zagreb.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na ovom besplatnom webinaru, koji INTERA Tehnološki Park organizira uz podršku Švicarskog poduzetničkog programa, mogu se prijaviti na linku.

akta.ba

Pratite CAT BIH

Instagram

Vijesti

CAT Patrola

PodCAT sa Malikom

Sa mačkama u zajednici