fbpx

Pozorište mladih Tuzle organizuje live prenos dodjele godišnjih priznanja

by | avg 12, 2020 | Novosti, Vijesti

TIP.ba | Foto/Udruženje 'Mladi Tuzle': Prilika za razvoj mladim ...
U okviru navedene manifestacije organizuje se glasanje članova, roditelja, korisnika i publike, te se na osnovu glasanja biraju najuspješniji članovi za proteklu godinu. Na ovaj način ukazuje se zahvala za mlade koji su svojim angažmanom doprinijeli svom ličnom, ali i razvoju društvene zajednice.

Ovogodišnja manifestacija 16. Dani Mladih Tuzle, a samim time i dodjela priznanja za 2019. godinu je obustavljena radi pojave koronavirusa.

Međutim, Udruženje “Mladi Tuzle“ i Pozorište mladih Tuzle su organizovali online glasanje, te će se rezultati glasanja i proglašenje najaktivnijih članova, najbolje kreiranih uloga kao i specijalna priznanja, proglasiti u srijedu, 12. augusta 2020. godine u 20:00 sati u živom prenosu na zvaničnoj Facebook stranici Pozorišta mladih Tuzle.

Ekipu mladih ljudi zaduženu za organizaciju, režiju, realizaciju i live prenos proglašenja čine: Amila Beširović, Adnan Mujkić, Nermin Brković, Eldin Brković, Aid Bektašagić, Kemal Fazlić i Ramo Tučić.

Dodjela priznanja će se simbolički održati na dan kada se u svijetu obilježava Međunarodni dan mladih.

“Budite uz nas u srijedu, 12. augusta 2020. godine u 20:00 sati na Facebook stranici Pozorišta mladih Tuzle“, pozvali su iz tuzlanskog pozorišta.

(klix.ba)

Pratite CAT BIH

Instagram

Vijesti

CAT Patrola

PodCAT sa Malikom

Sa mačkama u zajednici