fbpx

Želite da pomognete organizaciji, ostvarite nova poznanstva i dobro se zabavite?

Let’s STEAM! Stvarajmo nove prilike! Budite naš volonter i ove godine u najzabavnijoj naučnoj noći!

Od vas kao volontera očekujemo malo dobre volje i puno osmijeha, a sve ostalo dogovaramo!

Potrebno je da nam pomognete pri organizaciji lokacija, tokom manifestacije da upućujete posjetitelje na naše brojne aktivnosti, pomažete voditeljima aktivnosti u njihovoj provedbi, sudjelujete u pružanju informacija, prikupljanju pitanja i sugestija, te pri pakovanju i dodjeli nagrada za pobjednike različitih takmičenja i kvizova.

Da, jednostavno je kako zvuči, ali nama vaša pomoć (i osmijeh) znači puno u uzavreloj naučnoj noći, koju posjeti na hiljade građana. Zato, ako imate taj osmijeh i malo volje, a želite upoznati puno novih, pozitivinih lica, prijavite se!

Rok za prijavu je 20.09.2019. godine.

Prijaviti se možete ovdje – http://www.nocistrazivaca.ba/ukljucite-se/registracija-volontera/

Evropska noć istraživača je događaj koji se održava širom Evrope pod inicijativom Evropske komisije od 2005. godine kao dio FP7, a sadašnjeg Horizont 2020 programa, koji okuplja veliki broj posjetilaca i istraživača jednom godišnje, posljednjeg petka u septembru.

Cilj Noći istraživača  od 2005. godine je promocija naučnih istraživanja i karijere naučnika – istraživača, kao i podizanje svijesti kod šire javnosti o uticaju istraživanja na svakodnevni život. 

Više možete pročitati na: http://www.nocistrazivaca.ba/o-noci-istrazivaca/sta-je-noc-istrazivaca/

Izvor: https://www.mreza-mira.net