fbpx

United World College Mostar u suradnji s Američkim kutkom Mostar organizuje online sesije konverzacije na engleskom jeziku za uzrast od 12 do 18 godina.

„English Conversation Sessions for Teens“ održavat će se svakog ponedjeljka u 16:00 sati putem Zoom aplikacije. Trajat će 45 minuta, a vodi će ih učenici UWC Mostar kojima je engleski maternji jezik.

Vaše prijave na ovaj program možete izvršiti putem linka https://forms.gle/LjTziXPp7Mz5kZaK6 .

Učesnici će imati priliku da poboljšaju govorne vještine na engleskom jeziku razgovarajući o zanimljivim temama:  muzici, subkulturama, stilovima života, obrazovanju, modi, sportu, ekologiji  i mnogim drugim područjima. Mogu se prijaviti svi zainteresovani tinejdžeri bez obzira na nivo znanja engleskog jezika, a inspirativni mladi mentori će se potruditi da kod učesnika razvijaju samopouzdanje i uključuju ih u komunikaciju kroz zanimljive igre i pitanja.

„Ovo je tradicionalni program koji se održava pri Američkom kutku Mostar i kvalitetna suradnja s UWC Mostar.  Želimo ga nastaviti razvijati u online verziji te pružiti mogućnost edukacije za mlade iz čitave BiH koji se iz udobnosti svoga doma mogu neformalno obrazovati i mnogo toga naučiti te ujedno sticati nova poznanstva.“

(mreža-mira)