fbpx

Mladi par za svadbu unajmio tramvaj: Napravili smo šou u Zagrebu

by | jun 13, 2020 | Novosti, Vijesti, Zabava

Mladi bračni par u subotu je postao glavna atrakcija u Zagrebu, a privukli su i brojne znatiželjne poglede. Naime svoje su slavlje zbog sklopljenog braka započeli vozeći se tramvajem…

Plesali smo i pjevali toliko da smo se bojali da ćemo u jednom trenutku iskočiti iz šina, šale se Marko Ranitović (30) i Nikolina Vihnanek (29).

– Imamo mali stan baš kod okretišta Dubec i nije nam bilo zgodno pozvati sve goste tamo. Tako smo se dosjetili zanimljive ideje da iznajmimo tramvaj koji će nas prevesti od crkve do sale – objašnjavaju.Tramvajem su se vozili sat, od okretišta Dubec do Glavnog kolodvora, prolazeći tako skoro cijeli grad.Tramvaj su iznajmili na internet stranici ZET-a, a sat vremena vožnje košta oko 750 KM.- Iz ZET-a su bili baš ljubazni, sve smo se dogovorili s njima, tako da je sve bilo baš onako kako smo zamislili – kažu.

Mladenci su se na Zrinjevcu ukrcali u fijaker, a svita ih je s tamburašima dočekala ispred sale.

– Ljudi su nam trubili, zaustavljali nas, pljeskali. Napravili smo šou u Zagrebu – smiju se mladenci.

Ipak, kažu da ništa ne bi prošlo tako veselo da nije bilo tamburaša i dobrog vozača ZET-a.

– U tramvaju je bilo tisuću stupnjeva, baš smo se svi kuhali, a oni su svirali kao da sutra ne postoji. Ispunili su nam svaku želju, od Bijelog Dugmeta do Dinamove himne – držali su atmosferu cijelo vrijeme, a vozač se zezao s nama, bio je baš super – kažu.

Pratite CAT BIH

Instagram

Vijesti

CAT Patrola

PodCAT sa Malikom

Sa mačkama u zajednici