fbpx

CAT dijeli nagrade!

U sklopu projekta Citizens Against Terrorism otvoren je nagradni konkurs za najbolji dizajn promotivnih materijala za pomenuti projekat!

Pozivamo naše pratioce na društvenim mrežama da nam pošalju osmišljen promotivni materijal ili gadget sa mirovnim porukama i CAT simbolima.

 

Najkreativniji CAT promotivni materijal ili gadget osvaja novi Samsung mobitel! Promotivni materijal može biti dizajn CAT puzli, loptica i sl.
Vjerujemo u vaš kvalitet i kreativnost!
Kreirane CAT promotivne materijale nam možete poslati na mail: catbih@hotmail.com
Pobjednik će biti objavljen na našoj Facebook stranici.

USLOVI ZA UČEŠĆE U NAGRADNOJ IGRI:
1. Starosna granica za učešće do 30.godina starosti.
2. Rok prijave do 18.09.2019.godine u 23:59h
3. Originalan dizajn popraćen mirovnim porukama i CAT simbolima (mačke).

 

*Vaši radovi će od 18. do 25.septembra biti objavljeni na našoj Facebook stranici, te radovi koji prikupe najviše lajkova osvajaju nagradu, u ovom slučaju mobilni uređaj marke Samsung!

 

ČEKAMO VAS! 

 

VIŠE O PROJEKTU:

Dopusti nam da ti se predstavimo u nekoliko narednih redova, a onda slobodno možeš nastaviti surfati kroz stranicu u potrazi za “meme-ovima”, videima i tekstovima koje smo vam pripremile.

Naša misija je započela u martu 2017. godine, kada smo odlučile koristiti naše njuške u borbi protiv radikalizma koji vodi ka nasilnom ekstremizmu i terorizmu. Tako je. Igrali smo na emocije, znamo da nas volite  

 

Od osnivanja naše prisustvo na internetu je u potpunosti unikatno i drugi nas prepoznaju kao brend, koji na alternativne načine dolazi do svojih “mačića”. Zajedno sa njima zagovaramo mir i osuđujemo negativne pojave na društvenim mrežama poput:
– Radikalizma koji vodi ka nasilnom ekstremizmu i terorizmu
– Govora mržnje
– Fašizma
– Šovinizma
– Ekstremističkih pokreta i svih drugih pojava koje smatramo opasnim po naše mačiće 
 
Pored naše vjerne publike, “mačića”, naš rad su prepoznale mnoge organizacije civilnog društva iz BiH i regiona, ali i međunarodne organizacije. Zahvaljujući njihovoj podršci dobile smo mogućnost prezentovati našu zajednicu na velikom broju konferencija i događaja za mlade.
SRETNO MAČIĆI!

Pin It on Pinterest

Share This