fbpx

 

Ekipa Helifilma snimila je mnoštvo kadrova koji iz zraka prikazuju sva prirodna bogatstva naše države, pa ćete se tako upalivši video nakratko izgubiti u putovanju kroz Bosnu i Hercegovinu.
Preletite preko pune plaže u Neumu, prelijepog Ramskog jezera i uživajte u Zelenilu oko rijeke Šujice. Kadrovi koji prikazuju galop Livanjskih konja ostavit će vas bez daha, a samo nekoliko sekundi nakon toga otputovat ćete sve do vrha piramide Sunca u Visokom. Ukoliko je nikad niste posjetili, sada možete vidjeti kako izgleda pogled na grad koji leži u njenom podnožju.
“Okrenimo se sebi i svojoj državi i pružimo joj priliku da nas fascinira, jer itekako ima čime. Ljeto neće propasti ukoliko poštujete određene mjere i pogledate video Helifilm produkcije, koji će vam poslužiti kao katalog ljepota koje BiH ima. Pogledajte video i isplanirajte svoje vrijeme koje ćete pokloniti sebi i BiH. Vrijeme je da shvatite da živite u školjci punoj bisera, nema potrebe da izlazite. Samo jednostavno, širom otvorite oči, sve nam je tu nadohvat ruke”, poručili su iz Helifilma.
Video možete pogledati OVDJE
Izvor: Klix