fbpx

Institut za razvoj mladih KULT – Kafa sa… KABOOM!

by | mar 9, 2021 | Novosti, Vijesti

Institut za razvoj mladih KULT uz podršku Evropske unije organizira „Kafu sa… američkom organizacijom KABOOM!“ na temu korporativnog volontiranja. Kafa, kava ili kahva je u Bosni i Hercegovini uvijek dobar izgovor za razgovor o različitim temama, a u ovom slučaju nema bolje teme od korporativnog volontiranja.

Znate li što je korporativno volontiranje?

Na ovoj kafi sa… imat ćete priliku podijeliti iskustva s nevladinom organizacijom iz Sjedinjenih Američkih Država i njihovom predstavnicom Sarah Pinsky, koji zajedno rade na postizanju jednakosti za svu djecu osiguravajući preko 17000+ prostora za igru angažujući preko 1.5 milijuna članova svoje zajednice.

Ako želite čuti još zanimljivosti iz iskustva američke organizacije KABOOM na temu korporativnog volontiranja, ljubazno Vas molimo da, u za to previđena polja, unesete osnovne podatke.

Zbog sigurnosti i poštivanja svih higijensko epidemioloških mjera uslijed pandemije virusa COVID-19, „Kafa sa…“ će se održati putem Zoom platforme čiji pristupni podaci će biti poslani u utorak, 16.3.2021.godine. Prijave su otvorene do 15.3.2021. godine.

LINK ZA PRIJAVU

 

Pratite CAT BIH

Instagram

Vijesti

CAT Patrola

PodCAT sa Malikom

Sa mačkama u zajednici