fbpx

Da li ste razmišljali da osim standardnog posla započnete i svoju freelance karijeru?  Kako ući u svijet freelancinga? Zanima te kako je digitalni marketing povezan sa freelancingom? Odgovore na ova, ali i brojna druga pitanja otkriva nam Tanja Džido.

Tanja Džido je specijalistica digitalnog marketinga, uspješna poduzetnica i osnivačica portala Shhhefica. Završila je diplomski studij novinarstva na Fakultetu političkih znanosti, uz dodatna usmjerenja Odnosi s javnošću i Politička komunikacija. Učestvovala je na mnogobrojnim konferencijama, radionicama i edukacijama iz oblasti marketinga i društvenih mreža.

Tanja Džido pokrenula je projekt Shhhefica u okviru kojeg je odlučila pomoći mladim djevojkama da prođu slične izazove što uspješnije uz savjete i stručno vodstvo. Shhhefica ima za cilj motivirati, inspirirati i potaknuti mlade dame na ostvarenje njihove karijere iz snova.

Shhhefica je nastala sasvim spontano i bez velikih očekivanja. Prvobitno je bila Instagram profil koji je služio da samu sebe motivira. S vremenom, Tanja je upoznala veliki broj mladih žena koje su dijelile iste osjećaje kao i ona. Tada je shvatila da je našem tržištu neophodan portal  i netko tko će iskreno istupiti s takvim temama u javnost.

Više o Tanji Džido i njenom radu možete pogledati na njenoj Facebook stranici.

Tanjin savjet mladima koji žele da se bave freelancingom jest: “Život je prekratak da igrate na sigurno”. Danas imate priliku da radite za sve dijelove svijeta, za različite industrije, dakle internet nam je dao bezbroj mogućnosti, samo je potrebno odvažiti se i vjerovati u sebe.

Na www.freelancing.ba možete pogledati koje su to najtraženije freelance profesije, ali i pronaći mnoštvo drugih korisnih sadržaja i informacija.

 

(hocu.ba)