fbpx

Glossa – Centar za njemački jezik Tuzla zapošljava

by | nov 11, 2020 | Novosti, trazimposao.ba

Glossa – centar za njemački jezik Tuzla zapošljava na poziciji – Nastavnik njemačkog jezika (M/Ž)

Glossa-centar Tuzla: Naši pedavači su certifikovani ispitivači od strane Goethe-Instituta

Glossa – centar za njemački jezik je vodeća škola njemačkog jezika i jedina škola koja je razvila mrežu od 13 poslovnih jedinica širom Bosne i Hercegovine. Glossa-centar Tuzla je posvećen visoko profesionalnoj usluzi svim građanima, brizi svakog polaznika i klijenta te ličnom i profesionalnom razvoju svakog zaposlenog. Posvećeni smo njegovanju različitosti u poslovnom okruženju i ponosan smo poslodavac koji nudi jednake mogućnosti svakome.

Zbog rasta našeg Centra u Tuzli pozivamo sve kandidate zainteresovane da se pridruže našem uspješnom timu i apliciraju za radno mjesto: Nastavnik njemačkog jezika,

Želite li i vi da budete dio tima koji napreduje, stručno se usavršava? Prijavite se za radno mjesto nastavnika njemačkog jezika u Glossa-centru Tuzla.

Molimo zainteresovane kandidate da dostave pismo motivacije i biografiju putem elektronske pošte na sljedeću adresu: admira.kalabic@glossa.ba.

Kontaktiraćemo isključivo kandidate koje budemo razmatrali u užem krugu izbora. Lokacija: Glossa – centar za njemački jezik Tuzla, Džafer Mahala 1 – Skver, 75000 Tuzla.

(Tuzlanski.ba)

Pratite CAT BIH

Instagram

Vijesti

CAT Patrola

PodCAT sa Malikom

Sa mačkama u zajednici