fbpx

Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik, potvrdio je informaciju da će ruske vakcine stići u našu zemlju oko nove godine. Vožd s Vrbasa je čak opoziciji ponudio mogućnost da se dokažu na političkoj sceni na konkretan način.

Milorad Dodik kazneno prijavljen zbog prisluškivanja opozicije

“Činjenica je da ću biti jedan od prvih koji će primitivi vakcinu, ali prednost dajem članovima opozicije. Kada su im toliko puna usta patriotizma i Republike Srpske, evo idealne prilike da to dokažu. Neka oni prime prva vakcine, pa ako popadaju Bože moj, dali su život za odbranu domovine i opravdali su svoje teške riječi koje su uputili građanima povodom nadolazećih izbora”, rekao je Dodik.

Dodik ističe da ne može on sam da se nosi sa svim nedaćama i da mu je potrebna pomoć, taman to bila i opozicija.

“Ja sam svjestan koliko oni mene pljuju i da im se čitava kampanja zasniva na negiranju mene. Evo im prilike da se pokažu! Neka se jave junaci i neka prvi prime vakcinu za odbranu Srpstva i naše republike. Ukoliko ne umru i ja ću onda za njima, a ako skončaju, taman da ih se riješim jednom za sva vremena”, dodao je Dodik.

Iako duboko vjeruje u ruske vakcine i njihovu medicinu, potajno se nada da će barem prve doze biti pogubne za čovjeka i da će se riješiti opozicije.

Tekst je satiričnog karaktera. Preuzeto sa šatro.info.