fbpx

BOOST regionalni program ubrzanja koji koristi inovacije socijalnog uticaja za rješavanje izazova Covid-19 raspisuje konkurs za organizacije i kompanije u cilju umrežavanja i pronalaska rješenja za iznošenje, a koja se bave dugoročnim uticajem Covid-19, na budućnost ekonomije, rada, upravljanja i zdravlja.

undp

OBLAST:

Covid 19

OPIS:

BOOST je otvoren za prijave od subjekata iz privatnog sektora, istraživačkih instituta, akademske zajednice i organizacija civilnog društva da podnesu rješenja koja se mogu primijeniti i prilagoditi Evropi i Centralnoj Aziji. BOOST je zajednička inicijativa UNDP-a za Evropu i Centralnu Aziju sa partnerima širom regiona, uključujući Koc Holding, slovačko Ministarstvo finansija, poljsko Ministarstvo spoljnih poslova i druge. Program ubrzavanja BOOST podržaće implementaciju i obim ovih rješenja širom Evrope i Centralne Azije. Biće izabrano 20 kandidata koji će se pridružiti programu ubrzavanja BOOST, a do pet će biti izabrano za finansiranje.

Pobjednici će dobiti do 20.000 USD za izradu prototipa i primjenu rješenja. Rješenja bi trebalo primijeniti u više zemalja i ojačati regionalnu saradnju u rješavanju krize.

USLOVI:

Na ovom konkursu se mogu prijaviti svi zainteresovani kandidati.

NAČIN PRIJAVE:

Prijavu možete popuniti na sljedećem linku: https://boostimpact.org/challenges/

ROK ZA PRIJAVU:

30.09.2020. godine

Detaljnije: https://boostimpact.org/

(mladiinfo.me)