fbpx

Organizacija Adra organizuje besplatne kurseve u Banjaluci u cilju ekonomskog osnaživanja žena. U ponudi su kursevi informatike, engleskog i njemačkog jezika.

Kursevi su dio projekta “We can do it” koji se realizuje u Banjaluci od septembra prošle godine. Cilj projekta je doprinijeti edukaciji i ekonomskom osnaživanju žena. Prednost prilikom prijava imaju nezaposlene žene.

We Can Do It! Ultra HD Desktop Background Wallpaper for 4K UHD TV :  Widescreen & UltraWide Desktop & Laptop : Multi Display, Dual Monitor :  Tablet : Smartphone“Časovi će se održavati dva puta sedmično u prostorijama naše organizacije u ulici Srpskih pilota 38 u Banjaluci. Što se tiče samih kurseva u ponudi trenutno imamo kurs informatike za početnike, kurs poslovng engleskog jezika i kurs njemačkog jezika za početnike. Nadamo se da će nakon ovih obuka polaznice brže i lakše doći do zaposlenja”, ističu iz organizacije.

Za sve prijave i dodatne informacije zainteresovane osobe mogu se obratiti putem telefona na broj 051/490-406 ili putem fejsbuk stranice @adrabih.

cerk.info