fbpx

Besplatna online informativna radionica o profesionalnoj orijentaciji

by | apr 5, 2021 | Novosti, Prilike za mlade

Edukator ID Profesionalna orijentacija ili skraćeno Profi orijentir organizuju u ponedjeljak 12.4.2021. u 18.30h  besplatna informativna radionica o profesionalnoj orijentaciji.

Teaching Adolescents How to Evaluate the Quality of Online Information |  Edutopia

Edukator ID profesionalne orijentacije Vašem djetetu/mladoj osobi omogućuje da bolje upozna svoj potencijal – svoje sposobnosti, talente i vrijednosti kako bi moglo odabrati smjer školovanja i karijere koji mu zaista odgovara.

Želja svakog roditelja/skrbnika je da dijete gradi sretan i ispunjen život u kojem je odabir profesionalnog smjera u skladu s djetetovim osobinama, preferencijama, sposobnostima i motivatorima važan faktor.

Polaznici profesionalne orijentacije ističu kako su puno doznali o sebi, kako su svjesniji svoje jedinstvenosti i posebnosti te da sa edukacija odlaze s novim spoznajama, ohrabreni i osnaženi.

Ono što želimo naglasiti je i zadovoljstvo roditelja koji naš program preporučuju i drugim roditeljima.

Vjerojatno se pitate zašto je važno upoznati svoj potencijal?
Čovjek može ostvariti svoj potencijal tek kada ga upozna. Da bi čovjek izgradio kuću, prvo treba vidjeti koje resurse ima na raspolaganju, a današnji čovjek najčešće počinje graditi i život i karijeru dok zapravo ne poznaje tko je u svojoj biti.

Nakon prijave dobijete dodatne informacije o samim modulima. Prijaviti se možete putem dostupnog LINKA 

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju te nam se možete javiti u bilo kojem trenutku!
Javiti nam se možete privatno u naš inbox, upitom na našoj stranici http://edukatorid.com/o-nama/ ili na e-mail ivan.djordic@edukatorID.com ili na broj telefona 0998496848 u razdoblju od 10.00-16.00h)
(hocu.ba)

Pratite CAT BIH

Instagram

Vijesti

CAT Patrola

PodCAT sa Malikom

Sa mačkama u zajednici