fbpx

U Novu 2021. godinu ATV ulazi sigurno, odlučno i ponosno na sve urađeno do sada, s jasnom vizijom budućnosti. Narednih sedmica i mjeseci predstavićemo vam brojne novitete koje u našoj medijskoj kući uvodimo kroz programske inovacije, noisemaker u tehničkom i produkcijskom aspektu i unapređivanje kvaliteta svih procesa rada, s ciljem dodatnog jačanja našeg brenda.

Predstavićemo i vama – našim gledaocima, novo lice vašeg i našeg ATV-a koje ćete, sasvim sigurno, dugo pamtiti.

Baš zato – ako želiš da postaneš dio moderne i popularne televizije, ako želiš postati dio najatraktivnije TV stanice u regionu i ako baš voliš televizijske programe najboljih domaćih i stranih TV stanica, a imaš smisla za novinarstvo, prijavi se i postani naše novo lice.

Pripremite nam fotografiju lica u krupnom ili srednje – krupnom planu, fotografiju cijele figure i CV sa kratkom napomenom o vašoj biografiji i sve to pošaljite na konkurs@atvbl.com do 31. januara 2021. godine.

Naša medijska kuća prepoznaje talenat, kvalitet i dobre ideje pa će tako i u budućnosti biti mjesto gdje će mladi ljudi, uz iskustvo i znanje starijih kolega, dobiti priliku da ostvare svoje snove.

(hocu.ba)